‘Top Chef VIP’: Carmen Villalobos konfirmohet si drejtuese e reality show-t të Telemundo
carmen villalobos Ajo është një nga yjet e llastuara të Telemundo pasi është një nga të preferuarat e publikut hispanik. Aktorja ka marrë pjesë në produksione të rrjetit hispanik si “El Señor de los Cielos”, saga e “Sin Senos No Hay Paraíso”, “Café con Aroma de Mujer” dhe së fundmi “Hasta Que La Plata Nos Separe”. Ajo tashmë e famshme do të jetë prezantuesja e “Chef VIP”, reality show i ri i televizionit ku personazhet e famshëm do të garojnë për një çmim prej 100 mijë dollarësh.
Me episode dy orëshe plot adrenalinë, drama dhe surpriza, “Top Chef VIP” prezanton një grup prej 16 personazhesh të famshëm që do të hyjnë në kuzhinën më të kërkuar të televizionit botëror për të provuar aftësitë e tyre dhe për të pushtuar shijet e tre shefave të kuzhinës. kush do të gjykojë performancën dhe përpjekjen tuaj gjatë gatimit.
Secili prej këtyre të famshëmve do të sjellë një prekje kreativiteti, erëz dhe madje pak dramë në udhëtimin e tyre për të fituar titullin e lakmuar dhe 100 mijë dollarë para në këtë konkurs epik për të gjithë familjen, duke përfshirë: Graciela Beltrán, Chiky Bombom, Luis Coronel , Aída Cuevas, Cristina Eustace, Marlene Favela, Lambda García, Héctor Suárez Gomís, Mauricio Islas, Scarlet Ortiz, Horacio Pancheri, Jennifer Peña, Gregorio Pernía, Zuleyka Rivera, Ferdinando Valencia dhe Ro.
Juria “Top Chef VIP” do të përbëhet nga tre kuzhinierë të shquar të Amerikës Latine, duke përfshirë kuzhinierin Anthony of Livier, një nga më të njohurit dhe më të dashurit e kuzhinës meksikane dhe pronar i restoranteve në Meksikë. Përveç kësaj, ai ka qenë drejtues i një sërë emisionesh dhe garash gatimi në televizion. Udhëtimin e tij të kuzhinës e filloi në Boston, Massachusetts, ku punoi në restorante të ndryshme. Në Cabo San Lucas, ai organizoi edicionet 2006-2012 të Festivalit Pacificooks, ku priti disa nga talentet më të mirë të kuzhinës në vend si pritës i kuzhinës. De Livier është autori i librit të gatimit Let’s Cook dhe u nderua me Çmimin Diamanti Pesë Yje si Kuzhinier i shquar për restorantet e tij LaFrida dhe Fellinis. Aktualisht, ai zotëron restorantet La Panga del Impostor, La ½ Corriente dhe Ahumadora Rosarito dhe Puerco Nuevo, ai është gjithashtu krijuesi i Birriamen, një shkrirje e një pjate meksikane me ramen.
Konkursi i gatimit përfshin gjithashtu kuzhinieren e njohur Adria Marina Montano, një kuzhiniere e njohur e lindur në San Diego dhe e rritur në Tijuana. Montaño ka studiuar në The Culinary Art School në Tijuana, një nga akademitë më të rëndësishme të kuzhinës në botë. Për më shumë se 10 vjet, ajo punoi në restorante kombëtare dhe ndërkombëtare dhe ishte një konkurrente në Top Chef Mexico në 2016. Pas pjesëmarrjes së saj të suksesshme, karriera e saj në kuzhinë u rrit në një nivel më të lartë që e çoi atë të bëhej një kuzhiniere ekzekutive dhe pronare e tre restorante në Meksikë. Brenda rezymesë së saj në botën e gastronomisë, ajo ishte krijuese e menusë së Festivalit Sundance dhe bashkëpunoi për Baja Culinary Fest, Baja Meets NYC, A Taste of Modern Mexico në Londër, ndër të tjera.
Kuzhinieri Juan Manuel Barrientos, krijuesi dhe themeluesi i zinxhirit të restoranteve El Cielo në Medellín, Bogotá, Miami dhe Washington, DC, gjithashtu bashkohet si një juri e Top Chef VIP së bashku me Livier dhe Montaño. Në vitin 2021, ai fitoi një yll Michelin për restorantin e tij El Cielo në Uashington DC – restoranti i parë kolumbian që fitoi një yll Michelin. Në vitin 2022, të dy restorantet e tij në Uashington, DC dhe Miami morën yllin e famshëm Michelin. Emri i tij është në listën e 50 shefave më të mirë në Amerikën Latine, përveç nderimeve të tjera që i është dhënë çmimi Shef Revelation.
• Kastet e ‘Top Chef VIP’: Njihuni me 16 të famshmit e konkursit të ri të zjarrtë të Telemundo
• ‘Top Chef VIP’ mbërrin së shpejti në Telemundo dhe nisin promovimin e parë
• Estrella TV heq “MasterChef” nga Telemundo dhe e konfirmon atë në fillimin e tij 2021-2022